+358 40 515 0298

Ohutlevypalvelut

Tarjoamme ohutlevytuotteiden valmistusta yksittäistuotteista suuriin valmistussarjoihin hyödyntämällä tehokkaita ja moderneja valmistusmenetelmiä. Tarjoamme monipuoliset hitsauspalvelut sekä suoritamme tarvittaessa myös kokoonpanotyöt.

Ohutlevytyöt, hitsaus, särmäys ja kokoonpano

TUOTEPIIRRUSTUKSET

Monet alkuperäiskuvat piirretään uudestaan meidän tuotantoomme soveltuviksi. Mikäli tuotteesta ei ole työpiirustuksia, teemme ne vaikka lyijykynäluonnosten pohjalta. Hyväksytämme kuvat asiakkaalla ennen valmistusta. Käytämme kuvien valmistukseen Vertex G4 -ohjelmistoa. Voimme myös suunnitella tuotteelle parannusehdotuksia tai kehitysratkaisuja. Jos havaitsemme kehittämistä kaipaavia yksityiskohtia alkuperäisissä tuotekuvissa, ehdotamme sopivia muutoksia asiakkaalle.

OHUTLEVYTYÖT

Lähes kaikkien tuotteiden elinkaari alkaa levyn saapumisesta yritykseemme. Ensimmäinen vaihe on materiaalin tarkastus. Tämän jälkeen seuraa ohjelmien teko ja tuotteen osien valmistus levytyökeskuksella. Levytyökeskukselta osat siirretään särmäyskoneelle taivutusta varten. Myös levyleikkuria käytetään, mikäli tuote ei vaadi aukotusta.

SÄRMÄYS

Levyosien taivutustyöt ovat laadukkaan tuloksen tärkein tekijä. Taivutusmuodot saadaan aikaan ajantasaisilla särmäyskoneilla ja niiden monipuolisella työkaluvalikoimalla.

KOKOONPANOTYÖT

Levyosat liitetään toisiinsa pop-niiteillä, pistehitsauksella, ruuveilla, puristusniittauksella tai hitsaamalla. Levyosiin yhdistetään levy-, sähkö- ja muoviosat.

Hitsatut komponentit yhdistetään lopulliseksi tuotteeksi. Lopuksi osat käytetään pintakäsittelyssä, jonka jälkeen niillä on edessään vielä loppukokoonpano.

HITSAUS

Hitsaamme niin alumiinia, Fe-terästä kuin ruostumatonta sekä haponkestävää terästä. Käytössämme on monipuoliset mig/mag/tig-hitsauskoneet sekä myös pistehitsauskoneet.

MUUT PALVELUT

Yhteistyökumppaniverkostomme kautta pystymme huolehtimaan tuotannon laserleikkaus-, pinta- ja jälkikäsittelytarpeista.